Ålesund brannvesen

Aktuelt

Ledig stilling som Brannsjef

Vi søker no etter ein ny leiar som saman med oss vil arbeide mot å nå våre mål, og vere med å vidareutvikle ein motivert og profesjonell organisasjon.

Russen inviteres til trafikksikkerhetsdag

26. april inviteres årets russ til trafikksikkerhetsdag på Ålesund trafikkstasjon i Olsvika.

Bålforbud

I Norge er det et generelt bålforbud fra 15. april til 15. september. I denne perioden er det forbudt å tenne opp bål og grill (også engangsgrill) i eller i nærheten av skog og annen utmark.

God påske

Ålesund brannvesen ønsker alle en brannsikker påskefeiring, enten du tilbringer påsken hjemme, på hytta, i båten eller på jobb. Her kommer noen forebyggende branntips fra oss.

Nå må du svare ja eller nei før vi feier

Feiing og tilsyn med fyringsanlegg varsles med SMS i god tid før vi kommer på besøk. For at vi skal vite at datoen passer og unngå kostbare og brysomme bomturer, er det viktig at du responderer på SMS-en.

Unødige brannalarmer

Det kan enkelt forhindres! De vanligste årsakene til unødige brannalarmer er feil detektortype eller feilplassert detektor.

Brannsikker studentbolig

Kjære student! Vi skal gjøre alt vi kan for at du får et trygt studieår i Ålesund, men du må gjøre din del av jobben. Dette er hva vi forventer av deg.

Branntrygg sommerferie

Sommer betyr for de fleste også ferietid. Enten du skal på hytta, båten, hotell eller campingferie, ta med deg noen tips til hvordan ha en brannsikker sommerferie.

Nye og enklere regler for brannsikkerhet og avstand på campingplasser trer i kraft

Nye krav til avstand mellom campingenheter og parsellinndeling av campingplasser skal sikre et mer brukervennlig regelverk og tryggere campingplasser.

Behovsprøvd feiing og tilsyn med fyringsanlegg i Ålesund

Nå skal feiing av piper og tilsyn med fyringsanlegg i Ålesund behovsprøves. Enkelt forklart betyr det at feieren prioriterer skorsteiner og fyringsanlegg der behovet for feiing og tilsyn er størst.