Har nå avsluttet komfyrvaktkampanjen.

Skrevet .

Arne William Whist og Jarle Strand komfyrvakt kampanje 2019For noen uker siden gjennomførte vi en nasjonal komfyrvaktkampanje. Denne kampanjen er nå avsluttet og vi har nå delt ut 4 komfyrvakter,  og vil de neste ukene dele ut resten av totalt 10 komfyrvakter.

På bildet ser du en av de heldige utvalgte Arne William og Jarle som fikk sin komfyrvakt utlevert i går.

Komfyrbrann er den vanligste enkeltårsaken til brann i norske hjem. Tørrkoking rammer alle aldersgrupper, fra unge som lager nattmat, til småbarnsfamilier med mange forstyrrelser, eller eldre som kan glemme eller sovne fra komfyren. Vi har i denne kampanjen hatt fokus på de eldre over 75+.

Du får kjøpet komfyrvakt hos eletriker, elektrobutikker og også gjennom forsikringsselskap. Monteringen er enkel, en liten boks settes mellom støpsel og stikkontakt mens en varmeføler plasseres over komfyren. Glemmer du da å skru av kokeplatene eller blir det overoppheting av andre årsaker vil strømmen til komfyren bli brutt.

Disse 10 komfyrvaktene som deles ut i forbindelse med Komfyrvaktkampanjen er en gratis gave og blir levert ut til de utvalgte uten oppfølging eller forpliktelser. Det er heller ikke nødvendig med elektriker for montering.

HUSK:
Alle trenger komfyrvakt. Den kutter strømmen automatisk hvis du glemmer å slå av komfyrplaten. Det er en god investering som gjør hverdagen din mer brannsikker.