Aabv

Har nå avsluttet komfyrvaktkampanjen.

Arne William Whist og Jarle Strand komfyrvakt kampanje 2019For noen uker siden gjennomførte vi en nasjonal komfyrvaktkampanje. Denne kampanjen er nå avsluttet og vi har nå delt ut 4 komfyrvakter,  og vil de neste ukene dele ut resten av totalt 10 komfyrvakter.

På bildet ser du en av de heldige utvalgte Arne William og Jarle som fikk sin komfyrvakt utlevert i går.

Komfyrbrann er den vanligste enkeltårsaken til brann i norske hjem. Tørrkoking rammer alle aldersgrupper, fra unge som lager nattmat, til småbarnsfamilier med mange forstyrrelser, eller eldre som kan glemme eller sovne fra komfyren. Vi har i denne kampanjen hatt fokus på de eldre over 75+.

Du får kjøpet komfyrvakt hos eletriker, elektrobutikker og også gjennom forsikringsselskap. Monteringen er enkel, en liten boks settes mellom støpsel og stikkontakt mens en varmeføler plasseres over komfyren. Glemmer du da å skru av kokeplatene eller blir det overoppheting av andre årsaker vil strømmen til komfyren bli brutt.

Disse 10 komfyrvaktene som deles ut i forbindelse med Komfyrvaktkampanjen er en gratis gave og blir levert ut til de utvalgte uten oppfølging eller forpliktelser. Det er heller ikke nødvendig med elektriker for montering.

HUSK:
Alle trenger komfyrvakt. Den kutter strømmen automatisk hvis du glemmer å slå av komfyrplaten. Det er en god investering som gjør hverdagen din mer brannsikker.