Ålesund brannvesen

Brannslokkerdagen 2022 - gratis kontroll av slokkeapparat

Har du slokkeutstyret hjemme i orden? Få gratis kontroll av ditt brannslokkeapparat på Spjelkavik brannstasjon torsdag 8. desember mellom kl. 16 og 19. Ta med brannslokkeren din og kom innom!

Dato
8. desember 2022
Tid
16:00 - 19:00
Sted
Spjelkavik brannstasjon

En kontroll tar ikke lang tid. Mens du venter kan du slå av en prat med våre forebyggere, lære mer om brannsikkerhet og prøve å slokke brann!

Visste du at brannslokkeapparater skal kontrolleres av fagfolk hvert femte år? Dette er det dessverre mange som glemmer... Derfor arrangerer vi Brannslokkerdagen, der vi tilbyr en gratis fagkyndig sjekk av dine slokkeapparater.

Hvert tiende år trenger pulverapparater i tillegg service (hvert femte år for skumapparater). Vi tilbyr også service for de som trenger det, og har et begrenset antall låneapparater som kan lånes med hjem inntil apparatet ditt er klart noen dager senere. Vi har i tillegg noen slokkeapparater til salgs, i tilfelle det er apparater som ikke kan repareres.

Til stede blir også representanter fra ÅRIM/Bingsa, som orienterer om bl.a. hvordan man kan kvitte seg med gamle batterier. Har du nettopp skiftet batteri i røykvarsleren - ta gjerne med det gamle, så samler vi det inn på trygt vis!

Spjelkavik brannstasjon finner du i Gøtevegen 5, like bak SPAR Spjelkavik/Myrstad Mathus. Vennligst ikke parker utenfor selve brannstasjonen. Brannbilene våre må ha fri vei ut i tilfelle utrykning!

Se mer og meld din interesse